Menjador

seccio menjador

El Col·legi Parroquial Don José Lluch ofereix servei de menjador tots els dies lectius del curs, inclòs juny i setembre, en dues modalitats: curs complet i tiquet diari.

Actualment, el servei de menjador està a càrrec de Colevisa. Els menús s’elaboren i se envíen a través de la plataforma Educamos.

Durant els dinars, se servirà aigua mineral embotellada en format gran d’1,5 L baix demanda.

Els tiquets diaris es poden adquirir a les oficines del col·legi fins a les 10 h. L’atenció a pares i mares sobre els aspectes relacionats amb el menjador la realitzarà Ana Martínez-Raposo, coordinadora del menjador, sol·licitant cita prèvia a les oficines del col·legi.

L’atenció en els menjars i patis la realitza l’equip de menjador que està format per:

Educació Infantil: Antonia Rus/ Carmen Rochina/ Amparo Calatayud/ Mariló Pérez/ Mari Nieves Romero.

Educació Primària: Encarna López/ Carmen Martínez/ María Domingo/ Ana Martínez-Raposo/ Adelina Blasco/ Pilar Costa / Pepe Salom.

Des d’Infantil fins a 3r de Primària se serveix el menjar a les taules de manera individual. Des de 4t de Primària s’organitza el servei en línia passant per taulell. Abans de començar tots els alumnes es renten les mans.

A més, tots els alumnes d’Infantil es prenen un berenar a mitja vesprada en la seua aula i els de 1r d’Infantil fan 1 hora de migdiada després del menjar.

Al setembre i juny, la recollida dels alumnes serà de 14:30 h a 15:00 h. La recollida dels alumnes d’Infantil es realitzarà per la porta del pati al C/Pintor Valero, 4. i la recollida dels alumnes de Primària i ESO es realitzarà per la porta del pati gran de l’Avinguda Diví Mestre, al costat del hall.

Al menjador regeixen les mateixes normes de disciplina i convivència que per a la resta d’activitats del col·legi.

Per a més informació estem a la vostra disposició a les oficines del col·legi.