Normes de Primària

seccio infantil i primària

Normes del primer cicle de Primària

 1. Els xiquets/es de 1r i 2n entraran, sols, per la porta del Avinguda Diví Mestre i eixiran pel pati de la mateixa avinguda.
 2. Els xiquets només eixiran quan vegen l’adult encarregat d’arreplegar-los i després de despedir-se del professor/a que li acompanya.
 3. Qualsevol comunicació a la professora l’entregarà el xiquet per escrit a l’agenda.
 4. La puntualitat en les entrades i eixides és imprescindible per al bon funcionament del Col·legi.
 5. Utilitzen les tutories per a les consultes que desitgen fer, prèvia cita amb la tutora.
 6. Els xiquets no han de portar en cap cas llepolies ni joguets al col·legi.
 7. Si observa que el seu fill/a té paràsits, és aconsellable no portar-ho al Col·legi fins que estos hagen desaparegut per a evitar el contagi, així com si pateixen algun tipus d’al·lèrgia, han de comunicar-ho, per escrit, a la mestra.
 8. En la mesura que siga possible, no porten fruites sense pelar, sucs, begudes, …. per a esmorzar. Així mateix, tinguen en compte que la grandària de l’entrepà siga adequat.
 9. Per a evitar situacions conflictives entre els xiquets, els preguem que no porten invitacions d’aniversari per a repartir-les en classe o en el pati.
 10. Les mestres només administraran medicaments per via oral, en cas molt necessari i previ ompliment de la sol·licitud que trobaran en secretaria.
 11. El xandall del col·legi i equipatge esportiu, són necessaris tant per a la classe de gimnàstica com per a l’escola d’esports. És necessari que les prendes estiguen marcades amb el nom i cognoms.
 12. Habitualment, els xiquets han de portar mocadors en la motxilla per si ho necessiten.
 13. Els xiquets no han de portar cap tipus de producte de farmàcia al col·legi (pastilles per a la gola, etc…).
 14. Els recordem que no han d’assistir els seus fills a les excursions si estan malalts o tenen qualsevol altre motiu que no els permeta realitzar l’activitat amb sencera normalitat.

Torna a Primària >>