Dimecres de cendra

El passat dimecres 13 de febrer iniciàrem el temps litúrgic de la quaresma al Col•legi amb les celebracions d’imposició de cendra que realitzaren els alumnes dels últims cursos de primària així com els alumnes de secundària i batxillerat.

L’ambientació de la quaresma (que, com ve sent costum és compartida amb tots els grups de la parròquia) enguany gira en torn a la imatge d’un arbre que setmana rere setmana anirà creixent amb la Paraula de Déu de cada diumenge.

Enguany hem recordat al imposar-nos la cendra la conveniència en este temps de revisar les actituds que hauríem de llevar de la nostra vida per a poder créixer en l’amor a Déu, així l’eix de la celebració va consistir en la idea de la necessitat de descimalar l’arbre de la nostra vida per a que puga créixer i donar més i millors fruits, un xicotet vídeo ens ajudà a aprofundir en esta idea.

Les celebracions estigueren amenitzades per un grup d’alumnes i professors que amb la música i el cant ens ajudaren a viure-les amb més intensitat.

Posted in Els Professors Escriuen, Notícies and tagged , .