Celebrem el dia del col·le recordant la figura de Don José Lluch:

 

 

Celebrem el dia del col·le recordant la figura de Don José Lluch:

El divendres ha sigut un dia festiu, ja que com cada any reservem una jornada per a la festa del col·legi, moment que aprofitem per a recordar la figura del nostre fundador, Don José Lluch.

Enguany el lema que ens acompanya al llarg del curs és “Vosaltres sou els meus amics”, per açò, el dia l’hem començat amb una activitat per classes en la qual els alumnes havien de deixar reflectit en un paper quin comportaments no m’agrada rebre per part dels meus companys, així com indagar en possibles solucions per a millorar eixa actitud pel que fa al que ho duu a terme, al que ho pateix i al que ho observa. Una bonica forma de treballar el lema amb la finalitat de millorar les nostres relacions.

Seguidament, tots, des dels més xicotets fins als més majors ens hem donat cita en el pati per a participar en l’oració. Un moment de reflexió i recolliment en el qual tant els alumnes com el cor del nostre centre han tingut un gran protagonisme i on el lema del centre “L’important és estimar” ha estat molt present.

Una vegada finalitzat, ha donat començament la part més lúdica i divertida. Un gran joc els esperava. Una vintena d’activitats a realitzar en grups que han servit per a barrejar-se entre diferents cursos i edats i conèixer-se millor, aconseguint així gaudir d’un dia que mereix ser viscut amb ganes i molta alegria.

Posted in Sin categoría.