Instal·lacions

seccio instalacions

Classes d’Infanil

Les nou aules d’infantil estan situades en els baixos de l’edifici de primària, totes les aules tenen eixida al pati d’infantil que és el que s’accedix des del carrer Pintor Valero.

Classes de Primària

Les aules de primària estan situades en l’edifici que recau al Carrer Pintor Valero. L’edifici, de quatre altures, disposa de 15 aules. Hi ha un bloc amb tres aules de primària que són utilitzades per 1r i 2n de primària en la zona de la biblioteca.

Classes de Secundària i Batxillerat

Les aules d’ESO estan situades a l’edifici que recau al Carrer Coret i Peris. Les aules de batxillerat estan a l’edifici central. Totes les aules de secundària i batxillerat estan equipades amb projector i so.

El centre disposa d’una aula de diversificació curricular equipada amb ordinadors per als alumnes que gaudixen d’esta mesura. També disposa de tres aules de desdoblament a més de les aules dels grups .

Biblioteca/Aula Multimèdia

El centre disposa d’una biblioteca equipada amb pissarra digital. S’utilitza per al treball en grups però també com a sala de reunions amb capacitat per a 70 persones aproximadament.

Altres Instal·lacions

El centre disposa de 2 laboratoris, 2 tallers de tecnologia, 2 aules d’informàtica, una aula de dibuix, una aula de música i una aula de mediació. Estan equipades amb tot el necessari per a treballar amb l’alumnat.

Patis

El centre disposa de quatre patis entre els edificis:

  • Pati d’infantil, amb vegetació, en l’accés a Educació Infantil pel Carrer Pintor Valero.
  • Pati Central amb accessos per Avda Diví Mestre. Té diferents pistes esportives (futbol sala, bàsquet…)
  • Pati cobert amb accés des del pati central i amb pista de futbol sala.
  • Pati de secundària, entre l’edifici d’ESO i Batxillerat

Menjador

El menjador del centre té capacitat per a 350 comensals aproximadament. Disposa de taules més baixes per als alumnes d’Educació Infantil.

Accés

L’accés principal al centre es fa per la porta de l’Avinguda de Diví Mestre número 15, molt prop de l’estació del Metro Alboraya-Peris Aragó.

Secretaria

En entrar per l’accés principal al centre per Diví Mestre 15 es troba a la dreta la consergeria i la infermeria en primer lloc, i  la secretaria a continuació. La secretaria té horari d’atenció de matins i vesprades.