Més de 70 alumnes de 1r de Batxillerat col·laboraran en l’edició més multitudinària de la Marató Trinidad Alfonso

Un anys més, més de 70 alumnes de 1r de Batxillerat es presenten voluntaris per a col·laborar en la 43a edició de la Marató Trinidad Alfonso de València que tindrà lloc diumenge que ve 3 de desembre. Per eixe motiu, hui se’ls ha fet lliurament de la roba corporativa que lluiran eixe dia.

43a MARATÓ TRINIDAD ALFONSO:

Es tracta de la prova en ruta més important d’Espanya i un de les maratons més importants del món, no sols per la gran quantitat de corredors sinó també pel nivell dels atletes que acudeixen a la cita i el gran desplegament mediàtic que té l’esdeveniment a tot el món.

La Marató València Trinidad Alfonso podrà seguir-se per televisió en més de 175 països, gràcies als 324 canals i cadenes televisives que emetran la carrera tant en directe com en diferit. A Espanya, l’esdeveniment podrà veure’s en Teledeporte, #Vamos i À Punt. A més, la web oficial oferirà la transmissió de la carrera en dos idiomes: espanyol i anglès.

La 43a edició de la Marató València Trinidad Alfonso serà la més multitudinària de la seva història, amb un rècord de 33.000 persones inscrites, de les quals 6.958 són debutants en la distància de marató i 13.502 corren per primera vegada a València.

Segons les dades compartides per l’organització, el 57% dels corredors inscrits provenen de fora d’Espanya. La major part dels estrangers arriben des de França (4.662), el Regne Unit (2.463) i Itàlia (2.174), a més d’altres països com Bèlgica, Països Baixos, Noruega, Alemanya, Polònia, Irlanda, els Estats Units, Mèxic i el Brasil.

Gràcies per aquesta col·laboració desinteressada!!

Posted in Sin categoría.