Acte de graduació de la promoció 2019-2021

Aquesta vesprada ha tingut lloc en el nostre centre l’esperada graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de la promoció 2019-2021. Una cerimònia diferent a la d’altres anys donades les circumstàncies imposades per la pandèmia, però que en cap moment ens ha frenat a l’hora de dur a terme aquesta merescuda celebració.

Després de la presentació de l’orla per part de Violeta Vicent i Manu Ortiz, Inés Brotons i Fran Lapasió, presentadors de la gala, han donat pas a Belén Torres i Sofía Lozano que han inaugurat la cerimònia amb una oració en la qual hi ha hagut un especial record a totes aquelles persones que han sigut víctimes directes de la pandèmia.

A continuació, el titular del centre, Juan José Llácer, ha dedicat unes boniques paraules a tota la promoció que si bé no ho ha tingut fàcil, tots i cadascun d’ells han tingut l’habilitat de saber adaptar-se al moment.

Seguidament, el director acadèmic, José Vicente Ferrer, ha pres la paraula en un emotiu discurs en el qual ha destacat “la necessitat de plantejar-nos millorar la situació actual del món sent persones sensibles i respectuoses amb els més desfavorits”.

Ana Alcoriza i Joan Ballester, com a representants dels alumnes, han fet un bonic recorregut en el qual han recordat tots aquells moments que els han marcat del seu pas pel centre, que no han sigut pocs, perquè molts d’ells van començar amb tan sols 3 anys.

Els tutors Carmen Dolz, Gabi Peris, Jero Molina i Juan Carlos han sigut els encarregats d’imposar les beques a tots els estudiants com a símbol de la graduació de tots ells.

Finalment, Paula Zamora, ha revelat el secret millor guardat de la vesprada donant a conéixer les matricules d’honor que enguany han recaigut en: Belén Torres, Violeta Vicent, Nuria Belenguer, Maria Josep Gracia, Ana Alcoriza i Joan Errando.

Amb aquesta cerimònia acaba una etapa important de les seues vides, i des del claustre de professors només ens queda desitjar-los a tots ells que lluiten i perseguisquen els seus somnis gaudint i sense oblidar els valors que tant en el centre com en la família hem intentat inculcar en cadascun d’ells.

Posted in Sin categoría.