Alegria i satisfacció en l’acte de graduació de la promoció 2021-2023


Aquesta vesprada hem viscut el que, sens dubte, és el dia més esperat per a tots els alumnes de 2n de Batxillerat, LA SEUA GRADUACIÓ!. El temps ens ha donat una treva i ens ha permés celebrar l’acte en un pati que ha concentrat a moltíssims familiars i amics que han volgut acompanyar a tots els estudiants de la promoció 2021-2023 en aquest vesprada on les emocions han aflorat des del primer moment.  

Presentat per Marta Vicente i Diego Asensio, la gala ha comptat amb les paraules del director titular del centre, Juanjo Llàcer, i el director, José Vicente Ferrer. Tots dos han destacat en els seus discursos l’esforç i el treball de tots ells/es durant tot aquest temps, però també han assenyalat la necessitat de continuar creixent com a persones compromeses amb la societat i les circumstàncies del món actual, perquè tenen per davant un futur prometedor ple d’oportunitats on ha de prevaldre sempre la integritat de la persona.

Després de la imposició de beques per part de la tutora, Mª Carmen Dolz, i els tutors, Sergio Monedero i Jero Molina, s’ha revelat el secret millor guardat i entre aplaudiments s’ha donat a conéixer el nom dels 4 alumnes reconeguts amb els premis extraordinaris: Rocío Marcos Sánchez, Héctor Martí Longobardo, Diego Javier Ares García i Pablo Peña Cifuentes.

El claustre volem donar-los l’enhorabona a tots perquè ja formen part de la història del nostre col·legi i desitjar-los el millor en aquesta nova etapa que inicien.

Posted in Sin categoría.