Celebrem el 60 aniversari del col·legi amb una gran festa

Celebrem el 60 aniversari del col·legi amb una gran festa

Com cada any, hui hem celebrat la festa del col·le, però enguany ha sigut especialment important perquè commemorem el 60 aniversari del naixement del centre. Un dia festiu per al nostre alumnat i tots aquells que conformem la comunitat educativa lloc que homenatgem el nostre fundador, Don José Lluch. Un sacerdot que va dedicar part de la seua vida i els seus esforços al nostre poble i que gràcies a la seua tenacitat i al treball dels veïns d’Alboraia va aconseguir fer realitat el seu somni, construir el nostre col·legi.

La celebració ha començat a les 9.30 hores amb una oració que ha estat presidida pel que ha sigut titular del centre durant 19 anys, José Vicente Olmos, i durant la qual ha destacat que hem de tindre molt present el lema del nostre centre: “L’important és estimar”. Tot això en un clima de recolliment i comunitat en la qual no han faltat els acords de la música del cor.
Després de l’esmorzar, des dels més xicotets fins als més majors han gaudit de “El gran joc”. Una activitat súper divertida en la qual per grups han anat superant un total de 20 proves que els ha permés aconseguir ciris que posteriorment hem col·locat en un pastís mentre cantàvem el clàssic “Aniversari feliç”, tal com mereixia l’ocasió. Finalment, cada classe ha tornat a les aules i han dut a terme una activitat per a donar a conéixer als alumnes el lema d’enguany “Tu eres el meu fill estimat”.

Continuem complint anys, i això ens fa molt feliços, perquè començàvem la marxa en 1959 amb molta il·lusió i amb l’objectiu de donar servei al nostre poble i a totes aquelles persones que el necessitaren i seixanta anys més tard continuem treballant en la mateixa línia, superant-nos i amb la mateixa il·lusió que al principi.

Posted in Sin categoría.