Color, creativitat, esports, jocs i tradició protagonitzen la jornada fallera del col·le

 

 

Color, creativitat, esports, jocs i tradició protagonitzen la jornada fallera del col·le

Hui celebrem un dels dies més esperats de l’any, la jornada fallera. Es tracta d’una de les tradicions més consolidades del nostre centre i com no podia ser d’una altra manera els nostres alumnes han fet una falla espectacular que ha presidit el pati i que més tard vam cremar tal com mana la tradició.

Enguany la temàtica és “Si reciclem cuidem el medi ambient”. Tot gira entorn d’aquesta problemàtica que tant ens preocupa hui dia, per això, si veniu a veure-la podreu veure una gran quantitat de ninots fets a mà pels nostres alumnes on han demostrat ser uns artistes amb moltíssima creativitat. En definitiva, un monument que gens ha d’envejar amb les falles de secció especial.

La jornada ha començat a les 9.30 hores amb un dels actes més emotius, l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats per part dels xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària i que ha estat amenitzada per música valenciana de tabal i dolçaina.

Mentre, els alumnes de Secundària han gaudit de les multiproves que s’han organitzat en el Palau d’Esports. Balontiro, el mocador, la corda, handbol, voleibol, frisbee, o futbol han estat algunes de les activitats programades per a gaudir amb esportivitat fins a les 11.00 hores.

A les 10.00 hores els xicotets del centre han esmorzat amb la clàssica xocolata amb bunyols, esmorzar faller que han degustat també els de Secundària a partir de les 11.00 h., després de visitar la falla.

També ha hagut temps per als jocs i els tallers dirigits als xiquets de Primària, que han tingut lloc d’11.00 a 12.00 hores en el pati, amb la col.laboración dels pares i mares i al ritme de la música de la xaranga.

Finalment, a les 12.30 hores, tots reunits al voltant del monument, hem aprofitat per a fer el lliurament de premis de l’AMPA a aquells alumnes premiats en el concurs literari i de dibuix “Peixets”, així com als artistes dels millors ninots.

Seguidament la botellà i la traca han posat el toc sonor previ a la clausura, moment en el que ha tingut lloc la cremà al ritme de l’himne de la Comunitat Valenciana. Per a tots els valencians és l’acte més destacat i especial de les festes, ja que, com tots sabem, el foc purifica i dóna pas a tot un any per davant replet de treball perquè al següent es puga tornar a repetir aquesta tradició tan nostra. Us desitgem que tingueu unes bones Falles 2019!

Posted in Sin categoría.