Coneixent Noruega

 

Coneixent Noruega

Enguany, els alumnes de 4 d’ESO estan cursant una nova assignatura, projectes interdisciplinaris. Una matèria nova que s’imparteix per primera vegada i que naix amb el propòsit que els estudiants aprenguen a treballar utilitzant noves metodologies com el treball cooperatiu entre altres, i sàpien aprofundir en temes d’actualitat. En aquest primer trimestre i aprofitant la visita d’un grup d’universitaris noruecs han dut a terme un interessant treball de recerca que ens ha permés conéixer com és la cultura, la societat i la vida al país nòrdic.

D’una banda, un grup s’ha encarregat de dur a terme activitats per a acostar el resultat de la investigació a totes les etapes educatives del nostre centre mitjançant visites a les aules on explicaven i posaven en pràctica tot l’aprés.

Un altre grup s’ha encarregat que el nostre poble conega el treball realitzat mitjançant una fira en la qual podies conéixer les tradicions, l’art, els esports, la política o la gastronomia dels noruecs.

I el tercer dels grups ha realitzat un interessant documental en el qual els propis alumnes s’han convertit en autèntics reporters.

En definitiva, un treball molt complet que ens ha fet tindre moltes ganes de visitar Noruega.

Posted in Sin categoría.