El dia de la falla converteix el nostre col·legi en festa i tradició

Hui, 16 de març, hem viscut el tradicional dia faller. Una jornada, que com cada any vivim amb moltíssima intensitat tot el programa d’activitats previst. Com és habitual la falla ha presidit el pati del col·legi. Enguany el monument tenia com a lema “Alboraia, patrimoni de la humanitat” i ha sigut una meravella contemplar tots els ninots que han fet els artistes dels xiquets i les xiquetes. Hi havia autèntics ninots de secció especial. Un dels primers actes ha sigut l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats per part dels alumnes de Primària, al ritme de la nostra banda de música integrada per molts dels xics i xiques que són músics.

D’altra banda, els alumnes de Secundària han gaudit de jocs en el poliesportiu. Badminton, hoquei, corda, caça la pilota, torre de rosques, el mocador o el còctel boig han sigut alguns dels jocs dels quals han pogut gaudir. I pel que mostraven les seues cares sembla que ho han passat molt bé.

A mitjan matí, ha arribat un dels moments més esperats, el clàssic esmorzar faller, bunyols amb xocolate. Estaven tan bons que molts de nosaltres hem repetir diverses vegades!!

Finalment, el director de Secundària, José Vicente Ferrer, ha donat els premis als alumnes guardonats en la 15a edició dels Premis Literaris Peixets, així com als artistes creadors dels millors ninots i millor crítica. Fet que ha donat pas al moment més esperat del matí. Com si foren autèntics pirotècnics, els xiquets i xiquetes de Primària han protagonitzat la impressionant botellà que ha sigut l’avantsala de la cremà.

Les flames han reduït a cendres el monument al ritme de l’Himne Regional de la Comunitat Valenciana donant pas a un temps nou.

VOS DESITGEM A TOTS BONES FALLES! GAUDIU DE LA MILLOR FESTA DEL MÓN!

Guanyadors millor ninot:
1r AMALIA BALCU
2n BLANCA MONLEÓN MAESTRE
3r AITANA MARTÍNEZ ANTÓN
4t YAIZA CARMONA MARTÍNEZ
5é GONZALO MARTÍNEZ LLUCH
6é RAQUEL SORNÍ GIMÉNEZ
Guanyadors millor crítica:
1r IZAN BARCELÓ DEL PRADO
2n ANNA DURAVA
3r JUAN MANUEL HERNÁNDEZ RODRÍGUEZ
4t PAULA LORENTE MAURO
5é ANA MARTÍNEZ CALAFAT
6é ROCÍO FERNÁNDEZ PIÑERO

Posted in Sin categoría.