El nostre alumne Carlos Álvaro classificat per a la Fase Nacional de les Olimpíades d’Economia

 

 

El nostre alumne Carlos Álvaro classificat per a la Fase Nacional de les Olimpíades d’Economia

El passat 24 de març, quatre alumnes de 2n de Batxillerat varen presentar-se a les proves de la Fase Local de la Olimpíada de Economia que es van celebrar a la facultat d’ADE de la Universitat Politècnica de València.
Era una bona ocasió per a prendre contacte amb el món universitari, conèixer nous companys i professors dels molts col.legis del nostre voltant que hi participaven, a més de gaudir d’un matí dedicat a l’estudi d’una matèria com l’Economia.
Tot i que els nostres quatre alumnes són molt bons estudiants, l’objectiu no era guanyar si no gaudir de l’esdeveniment, i amb eixe plantejament anàvem.
Per això la nostra alegria ha sigut molt gran quan estos dies ens han comunicat de la Universitat de València que el nostre alumne Carlos Álvaro Peris ha quedat classificat entre els sis primers llocs d’entre més de trescents alumnes, la qual cosa li dóna l’opció de formar part d’un dels dos equips de tres alumnes cadascú que representaran a la UPV i a la Universitat de València en la Fase Nacional de l’Olimpíada. Serà el mes vinent de juny en acabar les PAU, i enguany estarà organitzada per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Santiago de Compostela per ser el 50 aniversari de la implantació dels estudis d’economia.
En aquest viatge, Carlos serà acompanyat pel seu professor, Cristóbal Martínez. A més a més, Carlos serà premiat amb un diploma acreditatiu més una important quantitat en metàl.lic que rebrà en un acte institucional que se celebrarà pròximament a la Borsa de València i que enguany (doble aniversari) serà especial per què l’Olimpiada complix 10 anys a València.
Sense cap dubte serà una gran experiència que servirà d’estímul per a ell i els seus companys. Enhorabona Carlos t’ho mereixes i sort per al pròxim repte…a Santiago de Compostela!!!
Posted in Sin categoría.