El nostre col·legi representat en la Fase Local de la XVIII Olimpíada d’Economia

Aquest dissabte dia 27 de març, els alumnes de 2n de Batxillerat Maria Josep Gracia i Joan Errando s’han presentat a les proves de la Fase Local de la XVIII Olimpíada d’Economia, que s’han celebrat en la Facultat d’ADE de la Universitat Politècnica de València.

Les proves s’han realitzat presencialment seguint el protocol sanitari. Amb tot hi havia moltes ganes de reprendre les Olimpíades perquè l’any passat no van poder celebrar-se a causa de la Covid 19, i hi ha hagut gran ambient amb participants de molts col·legis de tota la província de València. Els 10 millors alumnes seran premiats amb una beca de gratuïtat per a la matrícula del pròxim curs universitari i els 6 primers representaran a les Universitats Valencianes en la Fase Nacional que se celebrarà al juny.

Però el més important és que ha sigut una bona ocasió per a prendre contacte amb el món universitari, conéixer nous companys i professors, i gaudir d’un matí dedicat a l’estudi d’una matèria com l’Economia. Des d’ací volem felicitar els nostres representants pel treball realitzat i la dedicació en la preparació d’aquesta prova.

Us desitgem molta sort.

Posted in Sin categoría.