Els alumnes de Secundària clausuren el curs amb els tradicionals “workshops”

 

 

 

Els alumnes de Secundària clausuren el curs amb els tradicionals “workshops”

Com ja és una tradició en el nostre col·le, en Secundària acabem el curs amb dos jornades de workshops súper divertits i entretinguts on els alumnes aprenen de forma lúdica. El dia 19 de juny va ser el primer d’aquestos dies en els quals els xiquets i les xiquetes van estar participant en tallers relacionats amb el reciclatge, els escacs, la fotografia, la confecció de màscares, body and mind, cuina o esports com el Busquet o la bicicleta.

El dia 20 es va celebrar el segona jornada. Durant aquest dia es va aprofundir molt més en les diferents temàtiques i es va posar en pràctica els coneixements que es van aprendre en el primer dia. Va ser molt divertit ja que es va potenciar la creativitat, l’esport, la conscienciació ecològica, la gastronomia o la solidaritat.

Tallers: 

Taller Recicl-ART: Es va conscienciar sobre la necessitat de reciclar i cuidar el medi ambient. A més, reutilitzant materials van confeccionar artesania feta a mà per ells mateixos.

Taller Creixent jugant als escacs: Es va realitzar una introducció on es dóna a conèixer les estratègies d’obertura, joc mitjà i finals. Els alumnes ho posen en pràctica mitjançant partides amb l’ús del rellotges electrònics.

Taller de Fotografia: Després de dur a terme una introducció a la fotografia on van conèixer els principals conceptes i el funcionament de la càmera de fotos, els alumnes participants van eixir pel poble per a posar en pràctica la seua creativitat.

Taller ens expressem amb màscares: Van realitzar màscares de forma artesanal i van dur a terme una representació improvisada utilitzant als personatges de la Divina Comèdia de Dante.

Taller descobrim l’horta amb la bicicleta: El primer dia van realitzar circuits pel col·legi per a posar en pràctica la destresa d’ells sobre la bici, mentre que el segon dia ho van dedicar a realitzar una eixida exterior per l’Horta Nord arribant fins a Museros.

Taller body and mind: Els alumnes que van participar en aquest taller van practicar disciplines com el ioga o el pilates. A més, el segon dia es van desplaçar fins al centre esportiu Olympia on van poder gaudir d’una classe de Body Combat impartida per una antiga alumna del nostre centre, Estefanía Górriz.

Taller Bàsquet: Per als amants del bàsquet es va fer un campus on es van realitzar tallers per a millorar la tècnica individual, el tir i les dinàmiques de joc. Es va clausurar realitzant un torneig en el pavelló de la Fonteta de Sant Lluís.

Taller Visita al centre dels ancians desemparats de València: Conèixer l’objectiu i funcionament d’aquest centre amb la finalitat de sensibilitzar als nostres alumnes en l’activitat diària d’atendre a les necessitats dels ancians.

Taller química en la cuina: Van conèixer els secrets que amaga la cuina mitjançant l’elaboració de dues receptes: congrets de canyella i melmelada de fruites.

Taller Quan és sucre més dolç: Conèixer els dolços típics de la zona. Després de comprar els ingredients en el Mercat Central, els alumnes van elaborar coca de llauna, cocotes de ametla, pilotes dolces de Nadal i plum cake.

Posted in Sin categoría.