“Interpretacions”, Exposició d’alumnes de 1er d’ESO

Un any més, els alumnes de 1er d’ESO ens presenten els seus treballs en una interessant exposició que rep el nom de “Interpretacions”. Els equips han treballat les obres de dos grans artistes valencians: Artur Heras i Josep Renau.

El xiquets i xiquetes, després de l’anàlisi de les formes, han buscat solucions originals i molt personals en l’execució de les seues Interpretacions (així és com s’anomena l’exposició).

Finalitzats els seus estudis de Belles Arts a València, Artur Heras va dirigir la Sala Parpalló i ha dut el seu art a tots els racons del món. A més, també ha col·laborat amb el periòdic El País amb articles relacionats amb l’art.

Josep Renau va ser un artista centrat en la realització de fotomuntatges que, fins i tot, van travessar l’Oceà Atlàntic. La seua particular visió crítica del món el va atorgar un lloc important dins del marc artístic del segle XX. Mostra d’açò és l’actual exposició que ofereix l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) fins el 5 de juliol.

Si voleu gaudir dels nostres artistes de Primer d’ESO, l’exposició estarà oberta fins el 17 d’abril. Els magnífics collages plens de textures i colors no vos defraudaran així que no ho dubteu i entreu.

L’art està fet per a vore’l.

6129594 6129586

Posted in Sin categoría.