La construcció d’una maqueta d’un espai o un edifici medieval com a projecte cooperatiu en 2n d’ESO

La construcció d’una maqueta d’un espai o un edifici medieval com a projecte cooperatiu en 2n d’ESO

Els alumnes de 2n d’ESO van realitzar un projecte cooperatiu en grups base. El repte era realitzar la maqueta d’un espai o un edifici medieval amb diferents matrials. Les asssignatures implicades Educació Plàstica i Geografia i Història.

Al llarg de la 2na avaluació van haver d’organitzar-se per a analitzar i estudiar prèviament el model de referència i les característiques generals de l’estil: romànic o gòtic. Podien triar entre: mesquita, castell medieval, feu o senyoriu, catedral gòtica, església romànica o edificis civils gòtics (drassana o llotja).

Des de l’assignatura de Plàstica havien de fer diferents acabats utilitzant una àmplia varietat de materials per tal d’aconseguir textures visuals i tàctils.

A la fi, van haver de fer una exposició oral amb una presentació de power point que els va servir per a explicar a més dels continguts de les dos assignatures (elements sustentants i decoratius, característiques generals de l’estil arquitectònic, ubicació, materials…), el procés d’elaboració, elñs problemes i les solucions que van anar sorgint i les conclusions a les van arribar després de finalitzat el projecte.

Per a qui vulga vore una xicoteta mostra, en breu s’exposarà una selecció en la Sala d’Exposicions de l’edifici d’ESO.

Posted in Sin categoría.