La creativitat i l’enginy, protagonistes del concurs de dibuix i de poesia de Falles

 

La creativitat i l’enginy, protagonistes del concurs de dibuix i de poesia de Falles

Mai cal desaprofitar l’oportunitat de deixar volar la imaginació i la creativitat que cadascun portem dins, i més si el motiu pel qual se sol·licita que ho fem són les Falles…i açò han fet els nostres alumnes.

Com cada any els xics i xiques de Primària han participat en un concurs organitzat per l’AMPA que consisteix en l’elaboració d’un cartell de temàtica fallera a través del qual plasmen la seua visió sobre les festes alhora que desenvolupen l’originalitat i l’enginy.

El nivell de participació ha sigut altíssim, amb uns treballs de gran qualitat, però després de valorar-los el jurat ha realitzat una selecció on podeu veure que tenim un nivell d’artistes en el centre que són el futur de les arts plàstiques valencianes.

Premiats:

1r de Primària: Laura Prats Saorín.

2n de Primària: Pau Gandul Vicent.

3r de Primària: Sofía Camps Castarnado.

4t de Primària: Isabel Moya Vicent.

5é de Primària: Silvia Onria Soriano.

6é de Primària: Teresa Grafía Burguera.

 

 

D’altra banda, en Secundària i Batxillerat ja és una tradició participar en el concurs de poesia “Peixets”. Enguany la temàtica ha sigut els mitjans de comunicació i els mitjans de transport, dos temes molt lligats al monument que enguany podrem contemplar el dia de la jornada fallera que tindrà lloc dimecres que ve 15 de març.

Igual que en el concurs de dibuix, hem d’agrair la gran participació que hi ha hagut enguany. Ací us adjuntem les creacions guanyadores, una selecció de gran nivell que posa en relleu la capacitat del nostre alumnes a l’hora d’escriure i trobar les paraules adequades per a aconseguir la rima que millora faça arribar al públic el missatge que es vol transmetre.

Jutgen vostès mateixos.

GUANYADORS PREMI PEIXETS 16-17

 

Posted in Sin categoría.