La mare de Déu dels Desemparats visita el nostre col·legi entre grans mostres de fe

Hui ha sigut un dia gran per al nostre col·legi perquè ens ha visitat la mare de Déu dels Desemparats, nostra volguda i venerada patrona de València. Un acte que ha servit de clausura a un cap de setmana ple de celebracions amb motiu de la seua visita i és que ella no mereix menys que la demostració del respecte i la fe que li professem.

Este matí, la celebració ha començat a primera hora recorrent els carrers del nostre poble acompanyada per l’alumnat del nostre centre i per companys del col·legi Santa Maria Marianistes al so de la música del tabalet i la dolçaina.

Al llarg del recorregut ha tingut moments molt emotius com les parades especials que ha realitzat en el centre ocupacional Pas a Pas o el centre de dia per a majors Sant Cristòfor. Finalment, a l’arribada al nostre col·legi ha sigut rebuda entre aplaudiments per tota la comunitat educativa i per familiars que no han volgut perdre’s la celebració.

Presidida pel nostre rector, Juanjo Llácer, i pel vicari, Carlos Molina, ha sigut una celebració d’acció de gràcies en la qual totes les etapes educatives han tingut representació amb cants, poesies, balls tradicionals i ofrenes dirigides a ella. Sense oblidar un record a totes aquelles persones desfavorides que pateixen sent víctimes de conflictes armats o de malalties perquè siga ella la que els acompanye i done forces. Finalment, l’himne de la coronació ha servit per a clausurar l’acte religiós.

Posted in Sin categoría.