L’emoció es fa present en la graduació de la promoció 22-24

En la vesprada d’ahir vam viure el que, sens dubte, és el dia més esperat per a tots els alumnes de 2n de Batxillerat, LA SEUA GRADUACIÓ!. L’acte, celebrat al pati, va concentrar a moltíssims familiars i amics que van voler acompanyar a tots els estudiants de la promoció 2022-2024 en una vesprada on les emocions van aflorar des del primer moment.  

Presentat per Alejandro Pires, Lidia Clausell, Carles Lluch, Víctor Bayarri, Monica Catalá i Clara Albors, la gala va comptar amb les paraules del Vicari de la nostra parròquia, Carlos Molina, en representació del titular del centre, Juanjo Llàcer, i el director acadèmic, José Vicente Ferrer. Els dos van destacar en els seus discursos l’esforç i el treball de tots ells durant tot aquest temps, però també van assenyalar la necessitat de continuar creixent com a persones compromeses amb la societat i les circumstàncies del món actual perquè tenen per davant un futur prometedor ple d’oportunitats on ha de prevaldre sempre la integritat de la persona.

Després de la imposició de beques per part de les tutores, Mª José Carbonell i Laura Briz, i el tutor, Aurelio Gómez, es va revelar el secret millor guardat i entre aplaudiments es va donar a conéixer el nom dels 5 alumnes reconeguts amb els premis extraordinaris: Jordi Rubio, Sara Yuste, Lluna Jiménez, María Valero i Marta Salvador.

El claustre volem donar-los l’enhorabona a tots perquè ja formen part de la història del nostre col·legi i desitjar-los el millor en aquesta nova etapa que inicien.

Posted in Sin categoría.