L’escriptor Vicent Sanhermelando Bellver visita els alumnes de 3r ESO

Dins dels actes per celebrar el Mes del Llibre a Secundària, destaquem la visita de l’escriptor, psicòleg i professor del nostre centre,  Vicent Sanhermelando Bellver.  Aquest autor forma part del catàleg d’escriptors de la Fundació FULL.  Es tracta, per tant, d’una  activitat de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua gestionada per la Fundació FULL desenvolupada dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021.

         L’alumnat de 3r ESO ha llegit la penúltima novel.la d’aquest autor, Estic insuportable, i què? (Ed. Bromera-2018- Guanyador del premi Vila de Teulada de narrativa juvenil) i ha preparat preguntes, tant sobre la novel.la com sobre la tasca d’escriptor. A l’inici de la sessió, els alumnes han sorprés a l’autor amb una  lectura dramatitzada d’un text teatral que es troba dins d’una altra novel.la seua anterior (Un pont sense baranes-Tabarca-2012).

  Els nostres xics i xiques han pogut conéixer aspectes interessants del món dels escriptors i, especialmente, de la trajectòria i obra de Vicent Sanhermelando; a més, han pogut visualitzar el seu blog (vicentsanhermelando.blogspot.com),  ple d’informació i imatges relacionades amb els seus relats i novel.les.

Posted in Sin categoría.