L’originalitat i la creativitat protagonitzen les lletres del XXIII Festival de Nadales

 

L’originalitat i la creativitat protagonitzen les lletres del XXIII Festival de Nadales

El matí de hui, 22 de desembre, ha sigut un matí festiu. Durant les primeres hores del dia les aules han canviat el seu ús habitual per a acollir xicotetes celebracions per classes per a festejar l’arribada del Nadal i entre polvoró i polvoró assajar les nadales.

Després del recreo, la Sala d’Usos Múltiples (SUM) ha sigut el lloc triat per a dur a terme el tradicional festival que cada any celebren els alumnes de Secundària. Cada classe ha delectat a un públic entregat amb les seues originals i creatives lletres que han sonat al ritme de famoses melodies de cançons de moda.

Una vegada finalitzat el festival s’ha fet el lliurament dels premis als alumnes que han guanyat el IX concurs de Postals de Nadal. Seguidament, i després de deliberar el jurat,  s’ha donat a conèixer als guanyadors del XXIII Festival de Nadales:

1r premi: 4t ESO “C”.


2n premi “Originalitat”: 1r ESO “A”.


3r premi “Simpatia”: 2n  ESO “C”.

Esment especial: 3r ESO “A” i 4t ESO “A”.

Els aplaudiments i els riures han donat per conclòs un dia en el qual no han faltat els divertits complements nadalencs i l’emoció d’acomiadar-se fins al pròxim dia 9 de gener.

Des d’ací, volem aprofitar per a desitjar-vos que gaudiu del Nadal. Un temps per a compartir en família i amb els amics, dies de reunions, menjars i festa, però tenint sempre present el sentit religiós d’aquests dies tan especials per a tots els cristians.

Us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any 2017 ple de prosperitat i coses positives.

 

Posted in L'Escola Al Dia, Sin categoría.