“Menjar, aprendre i divertir-es”: torna al nostre centre el Projecte Dídac 2015-2016

Iniciem el curs 2015-2016 i després de l’èxit del curs passat, tornem a iniciar el Projecte Dídac. Baix el lema “menjar, aprendre i divertir-es” els nostres alumnes van a gaudir d’innovadores activitats, totes elles personalitzades i adaptades a les necessitats del nostre centre.

Aquest projecte es desenvoluparà durant el període de temps que comprèn abans i després del menjar. L’objectiu és adequar el temps del menjar no solament a l’alimentació i la vigilància, sinó a educar en alimentació creant hàbits saludables, alimentaris, d’higiene i socials, tot açò mitjançant activitats educatives, lúdiques i recreatives. Aquestes activitats no seran de caràcter obligatori, podent els xiquets triar els seus jocs habituals.
Com cada etapa educativa és diferent i té unes necessitats concretes, existeix un programa específic per als xiquets d’Infantil, que es durà a terme els dimarts, i un altre dissenyat pensant en els xiquets i xiquetes de Primària, que es realitzarà els dijous.
D’aquesta manera, es pretén fomentar l’autonomia dels més xicotets a l’hora de saber utilitzar els coberts i els utensilis de cuina, així com potenciar els hàbits d’higiene i fomentar l’alimentació saludable entre tots els alumnes i alumnes participants.

EL PROJECTE DÍDAC
El projecte Dídac naix amb l’objectiu d’educar i treballar en una bona organització d’activitats d’oci i temps lliure. En ell es combinarà joc lliure i organitzat amb activitats on s’inclouen continguts lúdics i recreatius, perquè el xiquet puga desenvolupar les seues capacitats de relació amb els seus companys i l’aprenentatge creatiu i lúdic. Així mateix, es potenciarà l’educació activa i participativa. A més, mitjançant l’educació en valors es propiciarà l’adquisició d’habilitats socials, sense oblidar treballar aspectes com l’educació nutricional, intercultural, el medi ambient i la pau, entre uns altres.

didac2

Posted in Sin categoría.