Ninots, esport, jocs i tradició protagonitzen la jornada fallera del col·le

 

Ninots, esport, jocs i tradició protagonitzen la jornada fallera del col·le

Hui celebrem un dels dies més esperats de l’any, la jornada fallera. Es tracta d’una de les tradicions més consolidades del nostre centre i com no podia ser d’una altra manera els nostres alumnes han fet una falla espectacular que està presidint el pati i que més tard cremarem tal com mana la tradició.

Enguany la temàtica són els “Mitjans de transport i la seguretat vial”. Per açò, si veniu a veure-la podreu admirar reproduccions de les diferents formes per a viatjar que existeixen en el món, així com senyals de tràfic. Obres fetes a mà on el protagonista és el color i la creativitat. En definitiva, un monument que gens ha d’envejar amb les falles de secció especial.

La jornada ha començat a les 9.30 hores amb un dels actes més emotius, l’ofrena a la Verge dels Desemparats per part dels xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària i que ha estat amenitzat per música valenciana de tabal i dolçaina.

Mentre, els alumnes de Secundària gaudiran de les multiproves que s’han organitzat en el Palau d’Esports. Balontiro, el mocador, la corda, handbol, voleibol, frisbee, futbito o la torre de rosques són algunes de les activitats programades per a gaudir amb esportivitat fins a les 11.00 hores, i totes elles amenitzades pel dj Santi Rubio!!.

A les 10.00 hores els xicotets del centre esmorzaran amb la clàssica xocolata amb bunyols, esmorzar faller que degustaran també els de Secundària a partir de les 11.00 h., després de visitar la falla.

També ha hagut temps per als jocs tradicionals dirigits als xiquets de Primària, que han tingut lloc d’11.00 a 12.00 hores en el pati, al ritme de la música de la xaranga.

Finalment, a les 12.30 hores, tots reunits al voltant del monument, hem aprofitat per a fer el lliurament de premis de l’AMPA a aquells alumnes premiats en el concurs de dibuix i literari “Peixets”.

 

Seguidament la globotà i la traca han posat el toc sonor previ a la clausura, moment en el que ha tingut lloc la cremà al ritme de l’himne de la Comunitat Valenciana. Per a tots els valencians és l’acte més destacat i especial de les festes, ja que, com tots sabem, el foc purifica i dóna pas a tot un any per davant replet de treball perquè al següent es puga tornar a repetir aquesta tradició tan nostra. Us desitgem que tingueu unes bones Falles 2017!!

Posted in Sin categoría.