RESUM DE L’EXPOSICIÓ DE DIBUIX Artístic de Batxiller

 

 

RESUM DE L’EXPOSICIÓ DE DIBUIX ARTÍSTIC DE BATXILLER

Al llarg d’aquests 15 dies d’exposició, alumnes, familiars, professors, amics i curiosos hem pogut gaudir dels treballs dels alumnes de Dibuix Artístic de Batxiller que, cada dos anys, ens ofereixen un ample ventall de tècniques i temàtiques diverses.

En el transcurs de la setmana passada, els alumnes de 2n i 3r d’ESO van gaudir de la visita a l’exposició amb una activitat didàctica amb la qual van establir un diàleg amb les obres. També ho van fer els alumnes de 4t amb l’assignatura de plàstica. A tots ells, no els va passar per alt que una sala d’exposicions, com un museu, és un lloc de recolliment i reflexió. L’actitud va ser impecable.

L’experimentació amb diferents materials anava de la mà amb una gran varietat de propostes des del dibuix realista de retrats fins a l’abstracció més pura que defineix les formes amb un únic i senzill traç. També l’impressionisme, el fotomuntatge, el disseny o la il·lustració tenen un lloc en aquesta exposició.

Ha estat tot un plaer compartir amb tots els que han passat per la sala totes aquestes experiències artístiques i plàstiques.

Gràcies i fins la pròxima.

Posted in Sin categoría.