Secundària es prepara per a gaudir de la Setmana del Llibre (del 18 al 22 d’abril)

Secundària es prepara per a gaudir de la Setmana del Llibre (del 18 al 22 d’abril)

Durant la setmana que ve, amb motiu del Dia del Llibre, anem a celebrar la Setmana del Llibre. Cinc dies replets d’activitats relacionades amb el foment de la lectura i la literatura.

Des del dilluns, 18 d’abril, fins al divendres 22, totes les classes iniciaran les vesprades amb uns minuts de lectura. La creativitat també tindrà el seu espai durant aquests dies, ja que els alumnes de 1r i 2n d’ESO elaboraran un original marcapàgines.
El 19 d’abril, els estudiants de 3r i 4t d’ESO participaran en una trobada amb l’autor Pasqual Alapont, que tindrà lloc en el nostre centre de 09.10 a 11.00 hores.
Per a continuar amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector, els alumnes de 1r de Batxiller presentaran entre ells el seu llibre favorit. A més a més, durant la setmana tampoc faltaran les activitats relacionades amb les arts escèniques, ja que els alumnes de 3r i 4t acudiran al teatre Agrícola a gaudir de la representació teatral “El nou Tirant”.
Finalment, al llarg de tota la setmana podreu visitar l’exposició que es troba en la sala d’exposicions de l’edifici d’ESO i que han confeccionat els alumnes de 4t. Es tracta d’una magnífica mostra en la qual podreu contemplar il·lustracions basades en els poemes de l’autor Carles Salvador.

setmana llibre 16 OK

Posted in L'Escola Al Dia, Sin categoría.