Un gran joc multitudinari per a celebrar el dia del col·legi

 

Un gran joc multitudinari per a celebrar el dia del col·legi

Com cada any, hui hem celebrat la festa del col·le. Un dia festiu per al nostre alumnat i tots aquells que conformem la comunitat educativa ja que homenatgem al nostre fundador, Don José Lluch. Un sacerdot que va dedicar part de la seua vida i els seus esforços al nostre poble i que gràcies a la seua tenacitat i al treball dels veïns d’Alboraia va aconseguir fer real el seu somni, construir el nostre col·legi.

La celebració ha començat a les 9.30 hores amb una oració organitzada per la cap del departament de Pastoral, Carmen Anastasio, així com pel retor i titular, José Vicente Olmos, i el vicari, Santiago Carbonell, i en la qual s’ha destacat que: “és un dia de festa, de celebració i de compartir perquè gràcies a tots els que estem hui ací continuem el llegat que ens va deixar Don José Lluch i fem del nostre col·legi la nostra casa i família”. Tot açò en un clima de recolliment i comunitat en la qual no han faltat els acords de la música del cor.

Després de l’esmorzar, des dels més xicotets fins als més majors han gaudit de “El gran joc”. Una activitat súper divertida en la qual per grups han anat superant un total de 20 proves que els han permès descobrir el missatge que ocultava un mural i en el qual es podia llegir el lema del nostre centre: “L’important és estimar”.

 

Posted in Sin categoría.