Visita al Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC)

Ahir dimecres, els alumnes de Batxillerat de Dibuix Artístic i els de 4t d’ESO de Plàstica vam visitar un dels pobles més bonics de la comunitat: Vilafamés. Per què?, vos preguntareu. Perquè allí es troba el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni, una proposta que va impulsar aquest prestigiós crític d’art a finals dels anys seixanta.

El museu mostra un importat recull d’artistes del nostre territori dels segles XX i XXI de la categoria de Manolo Boix, Equipo Crónica, Mompó, Genovés o l’escultor Esteve Edo. A més, per a sorpresa nostra, vam poder gaudir d’autors de reconeixement internacional com ara Andy Warhol o Oswaldo Guayasamín. Saludar un retrat de Saura o recórrer segles d’història pels carrers de València de la mà d’Isabel Oliver: tot és possible en el MACVAC.

Però la sorpresa fou major quan ens vam posar a les mans de l’artista Claudia de Vilafamés en el taller de monotips. Vam aprendre aquesta tècnica i vam posar en marxa la nostra creativitat. L’art s’olorava per tots els racons del taller.

L’excursió va ser del tot profitosa, per a repetir. Ací en teniu la mostra.

Posted in Sin categoría.