Visita al planetari de Castelló de 4t ESO-PDC junt al Col·legi Professional Lasalle de Paterna

Visita al planetari de Castelló de 4t ESO-PDC junt al Col·legi Professional Lasalle de Paterna

El dimarts 15 de desembre, els nostres alumnes de 4t ESO PDC junt al grup del mateix nivell del Col·legi Professional Lasalle de Paterna vam gaudir d’una jornada de convivència.

Els dos centres impartixen en ESO el Programa de Diversificació Curricular i des de fa molts anys compartim algunes activitats complementàries com aquesta amb la finalitat de fomentar la sociabilitat entre els alumnes, l’autoconfiança, el compartir experiències i coneixements en matèries comuns i en la metodología (treball per projectes, treball cooperatiu…).

La visita va consistir en una explicació molt gràfica del Parc natural de les Illes Columbretes que compta amb una sala al mateix Planetari; a continuació una projecció sobre planetes de dins i fora del sistema solar amb un interessant torn de preguntes per finalitzar.

El temps que ens quedà fins el dinar va servir per “mesclar-se” els alumnes dels dos coles (hi hagué “bon rotllo”). Vam visitar la plaça de bous, la plaça Major, amb la seua concatedral i el campanar, carinyosament anomenat “el fadrí”. Només dinar tornarem als nostres respectius pobles, amb la sensació d’haver passat un molt bon dia, amb uns nous companys, als quals tornarem a vore a març perquè nosaltres visitarem Paterna; a més, ells vindran en maig a Alboraia per fer una ruta pel Carraixet.

IMG-20151217-WA0014IMG-20151217-WA0012IMG-20151217-WA0009IMG-20151217-WA0007

Posted in Sin categoría.