Workshops i diversió en els últims dies de col·le

 

 

Workshops i diversió en els últims dies de col·le

Són els últims dies de col·legi, i com ja va sent una tradició en el nostre centre, els alumnes de Secundària estan participant en els diferents workshops organitzats. Una gran varietat de tallers que s’han adaptat als gustos de tots els nostres estudiants.
“Body and mind” per als que volen aprendre a relaxar-se, “la cerca del tresor” per als que els agrada l’aventura, “primers auxilis” per a aquells més preocupats per cuidar dels altres, “química en la cuina” per als cuiners, “taula a l’aula” per als enamorats de la gastronomia alboraiera, “escacs” per als més estrategues, “fotografia” per als creatius, “ens expressem amb màscares” per als artistes, “bicicleta” per als esportistes, i “assistència en el centre d’Ancians Desemparats” per als més solidaris. Un ample ventall d’activitats que s’estan duent a terme durant el dia de hui i demà, i que seran el colofó final a un curs molt intens.

Des d’ací també volem agrair al Club d’escacs de Benimaclet la cessió del material, al club esportiu Olympia d’Alboraia per oferir-nos unes classes molt divertides de Body Combat i a la cafeteria la Xufera per permetre’ns coure les coses que s’han fet en el taller “Taula a l’aula”.

 

Posted in Sin categoría.