A un pas: Exposició de 1r i 4t d’ESO

Del 21 de maig fins al 2 de juny podeu gaudir de l’exposició col·lectiva dels alumnes de 1r i 4t d’ESO en la Sala d’Exposicions de l’edifici d’ESO. Està oberta per a que pares i alumnes pugau apreciar una xicoteta mostra de l’estil i l’art que els alumnes han estat “cuinant” durant les classes d’Educació Plàstica al llarg d’aquest curs.

Diuen que la distància més curta entre dos punts és una línia recta, però en el cas de l’expressió artística potser també dos rectes, o tres, o quatre, o cent línies corbes, o milers de punts grossos i menuts, buits i plens, o tot l’espectre cromàtic, o centenars de taques amb textures diverses, o tota la llum trobada en un bodegó, o la foscor de la nit, o l’esfumato de Da Vinci, o tot l’Impressionisme de Renoir, o les ones de l’aigua que tremolen pels nenúfars de Monet…

Tot cap a la imaginació dels nostres alumnes. I si ho dubteu, esteu A UN PAS, de Primer a Quart de l’ESO, de la porta del cole a la sala de les meravelles. Entreu, sense presses, una vegada més, L’ART ESTÀ FET PER GAUDIR-LO.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed 6508051 (1)

Posted in Sin categoría.