Color, creativitat, esports, jocs i tradició protagonitzen la jornada fallera del col·le

 

 

Color, creativitat, esports, jocs i tradició protagonitzen la jornada fallera del col·le

Hui celebrem un dels dies més esperats de l’any, la jornada fallera. Es tracta d’una de les tradicions més consolidades del nostre centre i com no podia ser d’una altra manera els nostres alumnes han fet una falla espectacular que està presidint el pati i que més tard cremarem tal com mana la tradició.

Enguany la temàtica és “L’Arca de Noé”. Per això, si veniu a veure-la podreu veure una gran quantitat d’animals de tots els ecosistemes com flamencs, pingüins, lleons…Ninots fets a mà pels nostres alumnes on han demostrat ser uns artistes amb moltíssima creativitat. En definitiva, un monument que gens ha d’envejar amb les falles de secció especial.

La jornada ha començat a les 9.30 hores amb un dels actes més emotius, l’ofrena a la Verge dels Desemparats per part dels xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària i que ha estat amenitzat per música valenciana de tabal i dolçaina.

Mentre, els alumnes de Secundària han gaudit de les multiproves que s’han organitzat en el Palau d’Esports. Balontiro, el mocador, la corda, handbol, voleibol, frisbee, o futbol han estat algunes de les activitats programades per a gaudir amb esportivitat fins a les 11.00 hores.

A les 10.00 hores els xicotets del centre han esmorzat amb la clàssica xocolata amb bunyols, esmorzar faller que han degustat també els de Secundària a partir de les 11.00 h., després de visitar la falla.

També ha hagut temps per als jocs i els tallers dirigits als xiquets de Primària, que han tingut lloc d’11.00 a 12.00 hores en el pati, amb la col.laboración dels pares i mares i al ritme de la música de la xaranga.

Finalment, a les 12.30 hores, tots reunits al voltant del monument, hem aprofitat per a fer el lliurament de premis de l’AMPA a aquells alumnes premiats en el concurs literari i de dibuix “Peixets”, així com als artistes dels millors ninots.

Seguidament la botellà i la traca han posat el toc sonor previ a la clausura, moment en el que ha tingut lloc la cremà al ritme de l’himne de la Comunitat Valenciana. Per a tots els valencians és l’acte més destacat i especial de les festes, ja que, com tots sabem, el foc purifica i dóna pas a tot un any per davant replet de treball perquè al següent es puga tornar a repetir aquesta tradició tan nostra. Us desitgem que tingueu unes bones Falles 2018!!

Posted in Sin categoría.