Els alumnes de 2n de Batxillerat celebren la cerimònia de graduació (promoció 2017-2019)

Els alumnes de 2n de Batxillerat celebren la cerimònia de graduació (promoció 2017-2019)

Ahir, els alumnes de 2n de Batxillerat (promoció 2017-2019) van celebrar el que possiblement és l’acte més especial del seu pas pel col·legi, la graduació. A la vesprada vesprada, el pati del col·legi va començar a rebre estudiants i familiars vestits amb les seues millors gales mentre esperaven el començament de la cerimònia, acte que va començar a les 19.00 hores en Saló d’Usos Múltiples. Una celebració que va tindre com a protagonista les bandes sonores de les nostres vides i que va estar presentada per Laura Sánchez, Maite Hueso i Luis Santonja. El director titular, José Vicente Olmos, i el director acadèmic, José Vicente Ferrer, els van dedicar unes afectuoses paraules en les quals van recordar el seu pas pel nostre centre i la importància de ser bons acadèmicament, però sense deixar de costat el més important, ser persones íntegres i amb valors.
La cerimònia va tindre moments molt emotius que van arrancar l’aplaudiment de tots els assistents, però sens dubte un dels més especials va ser l’actuació d’Irene Farga, que va deixar al públic impressionat amb el gran talent que va demostrar tindre per a la música.
Després del lliurament de beques, es va donar a conéixer el secret millor guardat, les matricules d’honor que van recaure en Andrea Sanchis, José Luis Alcalá, Marina Martín, Laura Sánchez, Irene Ferrando i Clara Muñoz. L’esforç sempre es veu recompensat. Finalment, i abans de donar per conclosa la gala, els alumnes van voler agrair la labor dels tutors, Elena Perales, Paula Zamora i Aurelio Gómez.
Des d’ací volem donar-los l’enhorabona i agrair-los a tots ells que hagen format part del nostre col·legi, el claustre de professors sempre recordarem el seu pas per ací. Ara, sens dubte, comencen una nova etapa plena de reptes, il·lusions i d’experiències. Us desitgem un futur ple d’èxits!

Posted in Sin categoría.