L’entrepà solidari aconsegueix recaptar més de 1.400 euros que aniran destinats a Zimbàbue

L’entrepà solidari aconsegueix recaptar més de 1.400 euros que aniran destinats a Zimbàbue

Un any més el nostre col·legi s’ha sumat a la campanya que anualment duu a terme Mans Unides amb l’objectiu de recaptar la major quantitat de fons per a fer realitat un projecte social en el tercer món. La solidaritat de tots els nostres alumnes ha fet que gràcies a l’entrepà solidari hàgem recaptat un total de 1.478,30 euros i puguem participar amb el nostre granet d’arena.
Enguany, serà Zimbàbue el país que rebrà l’ajuda, concretament la ciutat de Gokwe. És una de les zones més pobres i menys desenvolupades del país. La població viu dispersa en una sèrie de pobles que es dediquen a l’agricultura de subsistència. Les poques escoles que hi ha es troben en males condicions i són insuficients.
Els missioners Claretians van construir una escola perquè els xiquets no hagueren de caminar grans distàncies. En l’actualitat acullen a 473 xiquets i xiquetes. El nombre d’alumnes cada vegada és major per l’augment de la població, resultant insuficients el nombre d’aules del qual disposen. Per això, sol·liciten ajuda per a construir quatre aules, quatre magatzems amb equipament per a cada aula i un depòsit d’aigua.
El cost del projecte és de 95.901 euros, dels quals, el nostre Arxiprestat s’encarregarà de la realització de la 1a fase (47.951 euros).

Des d’ací, volem agrair-vos una vegada més a tots la vostra solidaritat i generositat amb aquells que més ho necessiten.
MOLTES GRÀCIES!

Zimbàbue a les aules:

Els alumnes de 2n d’ESO han treballat al llarg de la setmana un projecte sobre Zimbàbue gràcies al qual han conegut els seus costums, tradicions, cultura, política, flora i fauna i fins i tot la gastronomia. Podeu veure el resultat final del projecte en una exposició que podeu gaudir en l’entrada de l’edifici de Secundària.

Així mateix, els alumnes d’Infantil i Primària han participat, a través de la creativitat, acolorint una petjada i escrivint aquell desig que volen fer realitat per a millorar el món en el qual vivim.

Posted in Sin categoría.