VISITA A L’EXPOSICIÓ EXPRESIÓN TÉCNICA

Aquesta setmana, els alumnes de Dibuix Artístic II de 2n de Batxillerat han fet una visita a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura José Peris Aragó amb la intenció de conèixer l’obra de l’artista José Luis Bonanad Perales, antic alumne del nostre centre.
L’exposició Expresión Técnica ofereix un ampli ventall de tècniques com ara la xilografia, l’aiguafort o la serigrafia amb reslutats múltiples i materials d’allò més variats.
Les planxes de linòleum,  DM, fusta i zinc treballades amb rigor i sensibilitat van permetre als alumnes fer una reconstrucció del procés creatiu mitjançant la impressió dels diferents papers i fustes. El resultat és un món inspirat en la música, el cine i els somnis on els personatges semblen sortir de les parets a través d’innombrables taques i textures.
A més d’estudiar l’obra i endinsar-se en el procés artístic i plàstic, els alumnes han tingut l’ocasió d’entrevistar i conèixer el jove artista que inicia la seua trajectòria amb aquesta primera exposició en solitari.
Qui sap si en el futur les obres dels nostres alumnes i/o exalumnes acaben penjades a les parets del Pompidou o del MOMA.
Posted in Sin categoría.